۵۳ درصد از حجم مخازن سد‌های استان همدان پر است

۵۳ درصد از حجم مخازن سد‌های استان همدان پر است

محمد ضروری گفت: حجم فعلی سد اکباتان هشت میلیون و ۲۰۰ هزار مترمکعب بوده که با این میزان، ۲۱ درصد حجم این سد پر است.

او ورودی سد اکباتان را در حال حاضر دو هزار و ۱۰۰ لیتر در ثانیه و خروجی این سد برای شرب شهر همدان را ۴۰۵ لیتر در ثانیه اعلام کرد.

ضروری گفت: میانگین بارندگی از ابتدای مهرماه سال گذشته تاکنون ۲۰۱ میلیمتر بوده و میزان بارندگی امسال نسبت به میانگین بارندگی سال گذشته در مدت زمان مشابه ۲۵ درصد و نسبت به بلند مدت ۳۳ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

ضروری گفت: متوسط بارندگی سال آبی گذشته در مدت زمان مشابه ۲۶۶ میلیمتر و نسبت به بلند مدت ۳۰۱ میلیمتر بوده است.

او گفت: هم اکنون ۲۵ درصد سد شیرین‌سو با حجم یک میلیون و ۱۳۰ هزار متر مکعب با ورودی ۲۰ لیتر در ثانیه، ۹۹درصد سد کلان با حجم ۴۳میلیون و ۲۵۰ هزار متر مکعب،۳۷ درصد سد سرابی با حجم سه میلیون و ۶۰۰ هزار متر مکعب با خروجی ۱۱۵ لیتر و با ورودی ۲۵۳ لیتر در ثانیه، ۱۵ درصد سد آبشینه با حجم ۶۴۸ هزار مترمکعب با خروجی ۸۶ لیتر در ثانیه پُر هستند.