توقیف ۲۲ خودروی شوتی در اصفهان

سردار محمدرضا هاشمی‌فر گفت: مأموران پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی استان اصفهان در راستای اجرای دستورالعمل برخورد با خودرو‌های شوتی که در زمینه حمل کالا‌های خارجی قاچاق فعالیت می‌کنند، با رصد‌های هوشمندانه، ۲۲ دستگاه از این خودرو‌ها را شناسایی کردند.

مأموران پس از شناسایی و ردیابی هوشمندانه خودرو‌ها طی یک عملیات هماهنگ و منسجم، آن‌ها را با همکاری مأموران پلیس راه استان اصفهان در محور اصفهان _ شیراز متوقف کردند.

او می‌گوید خودرو‌های مذکور در زمینه حمل کالا‌های قاچاق فعالیت می‌کردند، قاچاقچیان کالا با تغییر در اصالت و ارکان خودرو‌های خود با سرعت بالا در جاده‌ها تردد می‌کنند و با انجام حرکات و تخلفات حادثه‌ساز باعث به خطر انداختن جان سایر کاربران راه می‌شوند.

جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان برخورد قاطعانه با خودرو‌های شوتی را جزو اولویت برنامه‌های فرماندهی انتظامی استان اصفهان دانست و با هشدار به باند‌ها و دانه درشت‌های قاچاق کالا که از این‌گونه خودرو‌ها برای دستیابی به اهداف خود استفاده می‌کنند، گفت: طبق دستور ویژه دستگاه قضائی خودرو‌های شوتی چه حامل بار و چه فاقد کالای قاچاق باشند، توسط مأموران توقیف و با برخورد قانونی مواجه خواهند شد.