پاکسازی بازار روزهای لاله و کیانمهر

آقای دانشی کهن گفت: مهم‌ترین هدف در طرح جهادی خدمت‌رسانی و بهداشت بازار روزها، پاسخ به نیازهای شهروندان و مراجعه‌کنندگان در محیطی بهداشتی و به‌ دور از آلودگی­‌های بصری است.

او می گوید: در این طرح ضمن پاک‌سازی محیط بازار روزها و ضدعفونی کردن محیط درونی و بیرونی آن، زمینه ارتباط مستقیم و صمیمی شهروندان با مسئولان مربوطه برای بیان مشکلات، کاستی‌ها و انتظارات خود از بازار روزها نیز مهیا شده است.

سرپرست سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌­های کشاورزی شهرداری کرج گفت: با توجه به اهمیت موضوع اجرای طرح خدمات‌رسانی، بهداشت و نگهداشت، نظارت دقیق بر اجرای روند شست و شو، نظافت و ضدعفونی کردن سطح بازارها همچنین اقدامات بهره‌برداران غرف و نیروهای خدماتی ضرورت دارد بر همین اساس لازم است تا تمامی ناظران در روز اجرای طرح حاضر باشند.