کلاس‌های دانشگاه بیرجند حضوری شد

لامعی سرپرست دانشگاه بیرجند گفت: براساس مصوبه شورای عالی آموزش دانشگاه‌ها و موسسات خراسان جنوبی و براساس مصوبه شورای دانشگاه و شورای آموزشی دانشگاه بیرجند از روز شنبه ۱۷ اردیبهشت تمامی کلاس‌های دانشجویان مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد به صورت حضوری برگزار می شود.

او گفت: براساس این مصوبه فقط در سه دانشکده علوم انسانی، علوم ریاضی و علوم تربیتی آموزش  تا اطلاع ثانوی به صورت غیر حضوری برگزار خواهد شد و آموزش تلفیقی یا حضوری در دستور کار است و در صورت تصویب متعاقبا اطلاع رسانی می‌شود.  

لامعی از اعلام آمادگی دانشگاه برای حضور دانشجویان در خوابگاه‌ها و کلاس‌های درس با رعایت دستورالعمل های بهداشتی خبر داد و گفت: از ۱۲ هزار دانشجوی  دانشگاه بیرجند، ۳ هزار و ۶۰۰ نفر آن‌ها از خوابگاه استفاده خواهند کرد.

سرپرست دانشگاه بیرجند گفت: دانشجویان خوابگاهی برای ثبت نام خوابگاه باید به سایت معاونت دانشجویی دانشگاه وارد شده و خوابگاه و اتاق خود را انتخاب کنند و در صورت عدم انتخاب، دانشگاه خوابگاه و اتاق را برای دانشجو انتخاب می‌کند و دانشجو به محض ورود به خوابگاه کارت دانشجویی و کارت سلف را تحویل می‌گیرد.

او گفت: شرط ورود به خوابگاه‌ها براساس مصوبه ستاد ملی کرونا تزریق سه دُز واکسن و شرط استفاده از کلاس‌های حضوری دانشگاه تزریق دو دُز واکسن است.

لامعی گفت: یک هفته به دانشجویان مهلت داده می‌شود تا واکسن را تزریق کنند و دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در همه موارد بهداشتی و تزریق واکسن  این دانشگاه را حمایت می‌کند.

به گفته سرپرست دانشگاه بیرجند، از ۱۴ فروردین تاکنون فقط کلاس‌های مقطع دکترا به صورت حضوری در دانشگاه بیرجند برگزار شده است.