پلیس ۳۲ هزار لیتر سوخت قاچاق را توقیف کرد

سرهنگ شجاعی نسب گفت: مأموران انتظامی شهرستان طبس در اجرای طرح مبارزه با قاچاق سوخت، هنگام کنترل خودرو‌های عبوری در محور‌های مواصلاتی این شهرستان به یک تریلی کشنده مشکوک شدند و جهت بررسی بیشتر خودرو را متوقف کردند.

او گفت: مأموران پس از هماهنگی با مقام قضائی در بازرسی از این تریلی، ۳۲ هزار لیتر سوخت قاچاق و خارج از شبکه توزیع فرآورده‌های نفتی را کشف کردند.

سرهنگ شجاعی نسب گفت: در این رابطه خودرو توقیف و یک متهم دستگیر شد و به همراه پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شد.

جانشین فرمانده انتظامی خراسان جنوبی گفت: مبارزه با قاچاق سوخت به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار دارد و از شهروندان نیز می‌خواهیم که به منظور مشارکت در این امر هر گونه اخبار و اطلاعاتی از فعالیت قاچاقچیان دارند، از طریق شماره تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند تا در اسرع وقت با متخلفان برخورد قانونی صورت گیرد.