تولید سالانه ۲۰۰ تن سیب‌زمینی در چهارمحال بختیاری

آقای برزگر گفت: میزان مصرف سالانه سیب‌زمینی برای هر نفر ۴۵ کیلوگرم است یعنی نیاز چهارمحال بختیاری در سال حدود ۴۵ تا ۵۰ هزار تن است.

تولید سیب‌زمینی در استان به ۱۷۰ تا ۲۰۰ تن می‌رسد که مازاد آن به کشور‌های همسایه صادر می‌شود. امسال ۳۸ تا ۴۰ هزار هکتار محصول کشت بهاره تولید شود.

کشت محصولات بهاره در استان در سال‌های مختلف بین ۳۵ تا ۴۵ هزار هکتار باتوجه به شرایط بارندگی و وضعیت آبی انجام می‌شود.


بیشتر بخوانید


سالانه تولید محصول در کشت بهاره ۹۷۰ هزار تن است که ۲۰۰ هزار تن محصولات پاییزه نظیر گندم، جو و حبوبات دیم و ۷۵۰ هزار تن آن محصولات بهاری و نباتات علوفه‌ای مانند یونجه است.

کشت بهاره با کاشت چغندرقند از اواخر فروردین ماه امسال آغاز شد و تا ۱۰ تیرماه ۱۴۰۱ ادامه دارد.

سیب زمینی، پیاز، ذرت علوفه‌ای، چغندرقند، لوبیا و محصولات علوفه‌ای و مقدار کمی سبزی و صیفی‌جات در فصل بهار کشت می‌شنود.