نبیه بری:
شرایط کنونی لبنان نیازمند گفتمان سیاسی آرام است

نبیه بری در تشریح آخرین تحولات سیاسی و شرایط انتخاباتی که در حال برگزاری است، گفت: شرایطی که لبنانی‌ها از آن عبور می‌کنند، خواستار یک گفتمان سیاسی آرام است که دیدگاه‌ها را به هم نزدیکتر می‌کند و راه حل‌ها را پیشنهاد می‌کند، نه برعکس.

به گزارش المیادین، رئیس پارلمان لبنان گفت: آخرین مرحله از ۱۷ اکتبر شاهد تحریک فرقه‌ای نفرت‌انگیز علیه جنبش امل و دوگانه ملی بود. برخی از خودی‌ها چه از روی عمد به اولین حرفه خود در نواختن اختلافات فرقه‌ای بازگشتند و این اوج خیانت یا برای اهداف انتخاباتی است.

نبیه بری تاکید کرد: انتخابات کنونی مهم‌ترین و خطرناک‌ترین دوره در تاریخ لبنان است. لیست‌هایی که از راست تا چپ افراطی با ما رقابت می‌کنند و دستوراتی که از سفارتخانه‌های خارجی درز می‌کند، مبارزات خود را بر دوگانه شیعی (امل و حزب الله) و سلاح مقاومت متمرکز کرده است. سرمایه گذاران در موضوع فساد و به اصطلاح سرنگونی نظام در اتاق‌های سیاه انتخابات تلاش می‌کنند تا نظام مقاومت را هدف قرار دهند.

او گفت: اتحاد جنبش‌های امل و حزب‌الله یک اتحاد فرقه‌ای یا انتخاباتی نیست، بلکه یک رابطه روح و جسم و اتحاد بین فرزندان مقاومت واحد است.

رئیس پارلمان لبنان به پرونده انرژی جایگزین پرداخت که در اولویت دستور کار معاونان و وزرای لبنان در مرحله بعدی قرار خواهد گرفت. ما هر متر مکعب گاز و نفت مربوط به مرز‌های دریایی لبنان را حق غصب شده فلسطین می‌دانیم. همانطور که دیروز آقای حسن نصرالله تاکید کرد، تحت هیچ فشار و تهدیدی از حق و خون خود غافل نخواهیم شد.

نبیه بری در پایان گفت: ۱۵ می‌ (۲۵ اردیبهشت) تاریخی است که از شما دعوت می‌شود به پروژه‌ای رای دهید که قدرت لبنان را ساخت و ما را به قد و قامتی تبدیل کرد که ملت را از ظلم و تحقیر رها کرد. از شما خواسته شده رای بدهید تا به همه اطمینان دهید که شهدای مقاومت سازندگان واقعی ملت هستند، نه دزدان معبد در داخل.