شیراز، میزبان کنگره بین المللی انجمن ناباروری ایران

رییس انجمن ناباروری ایران با بیان این که بیش از پنج میلیون زوج در کشور نیازمند دریافت خدمات درمان ناباروری هستند، گفت: در این همایش عوامل ناباروری در سه شاخه علمی مرتبط با مشکلات ناباروری بانوان، مشکلات ناروری مردان و زیرمجموعه‌های جنین شناسی نظیر ژنتیک، ایمنی شناسی و سلول‌های بنیادی بررسی می‌شود.

محمدابراهیم پارسانژاد گفت: در این همایش سه روزه نشست‌های تخصصی از جمله اخلاق در درمان ناروری و کارگاه‌های آموزشی سونوگرافی در بیمارستان حضرت زینب که مرکز درمان ناباروری دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز برگزار می‌شود.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و رییس این همایش علمی گفت: در زمان حاضر ۱۱۰ مرکز ناباروری در ایران فعالیت دارند که همگام با مراکز پیشرفته دنیا، خدمات تشخیصی و درمانی به زوج‌های نابارور ارایه می‌دهند.

عالم تاج صمصامی، دبیر اجرایی این همایش بین المللی نیز گفت: در این همایش اساتید ناباروری از سراسر ایران و پژوهشگرانی از ۵ کشور دنیا به ارایه آخرین یافته‌های علمی در زمینه تشخیص و درمان ناباروری می‌پردازند.

او، بررسی عوامل نارسایی زودرس تخمدان و ناباروری در بانوان با سن کم، همچنین یائسگی زودرس و مشکلات تخمک گذاری و بیماری‌های مربوط به تخمدان را از دیگر محور‌های این همایش برشمرد.

استاد تمام زنان و زایمان و فلوشیپ ناباروری دانشگاه علوم شیراز گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد حدود ۱۲ تا ۱۵ درصد زوج‌های ایرانی با مشکل ناباروری مواجه هستند.

بیست و دومین همایش بین‌المللی انجمن ناباروری ایران تا بیست و سوم اردیبهشت ادامه دارد.