برگزاری مانور پناهگیری و خروج ایمن در خانه‌های هلال استان سیستان و بلوچستان

  روابط عمومی جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان؛ علیرضا میربهاء الدین گفت: به مناسبت گرامیداشت هفته هلال احمر و صلیب سرخ مانور پناه گیری و خروج ایمن در کلیه شعب برگزار شد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان   گفت : هدف اصلی از اجرای مانور (تمرین) در خانه‌های هلال ایجاد آمادگی لازم برای مواجهه مناسب و صحیح در صورت وقوع زلزله توسط مردم و جوامع محلی (بدون حضور نیرو‌های امداد و نجات) با تاکید بر پناهگیری و خروج ایمن می‌باشد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان  گفت: محوریت اصلی اجرای مانور (تمرین) در خانه هلال تا مرحله حمل مصدومین به منطقه تریاژ می‌باشد و نیرو‌های امداد و نجات در خانه هلال، همکاری و نظارت بر روند اجراء وحفظ سلامت مجریان در حین تمرین را به عهده دارند.

میربهاء الدین گفت: رعایت اصول صحیح پناهگیری به صورت همزمان، پناهگیری در محیط‌های داخلی، رعایت اصل حفظ خونسردی و آرامش در مرحله خروج ایمن با مدیریت وحفاظت از سر و گردن و تجمع مردم در پایان مرحله خروج ایمن در محل‌های امن که از قبل مشخص شده از نکات ذکر شده در حین آموزش می‌باشد.