نامه‌ای درباره پایان رژیم صهیونیستی، گانتس را آشفته کرد

به گفته یهودا شلزینگر خبرنگار روزنامه «اسرائیل هیوم»، گانتس این مطلب را پس از خواندن آنچه که «نامه سمی» نامید و افراد ناشناس در آن قصد خود را برای تسلط بر «اسرائیل» اعلام کرده بودند، گفت.

گانتس افزود: «این مسئله خیلی دور از واقعیت نیست، فکر می‌کنم ظرف چند سال آینده ما در موقعیتی قرار خواهیم گرفت که بین غدیرا (شهرکی که بر روی ویرانه‌های روستای قطره در جنوب غربی شهر اشغالی الرمله ساخته شده است) و الخضیره خواهیم بود.»

به گفته خبرنگار اسرائیل هیوم این اظهارات گانتس به این معناست که فلسطینی‌های داخل، در شمال و جنوب به اکثریت تبدیل می‌شوند و برای یهودیان چیزی جز مرکز باقی نمی‌ماند.

در نامه عربی که گانتس خواند چنین آمده است: «به فحش دادن ادامه دهید، شما هیچ شانسی در برابر خداوند ندارید. اندک اندک حکومت شما را نابود خواهیم کرد. ما در النقب، زمینی به اندازه «گوش دان» داریم که مملو از کلبه‌های بچه‌های بادیه نشین است. چه خواهید کرد؟ اینجا در واقع سرزمین فلسطین است. در یک لحظه بولدوزری می‌آید. ما از سازمان‌های چپ مانند صلح اکنون و بیت سلم استفاده خواهیم کرد. ما بچه‌ها و جوانان را می‌فرستیم تا سنگ پرتاب کنند، تا مثل موش فرار کنید. مقامات به شما می‌گویند که الجلیل و النقب یهودی هستند، اما من به شما می‌گویم که آن‌ها در واقع سرزمین فلسطینی‌ها هستند.»

به نظر می‌رسد این نامه همزمان با روز نکبت برای گانتس ارسال شده است.

پیشتر، جنبش مقاومت اسلامی حماس در بیانیه‌ای به مناسبت ۷۴ امین سالروز اشغال فلسطین اعلام کرد رژیم صهیونیستی در این سرزمین هیچ جایگاه و مشروعیتی ندارد.