احیای پخت نان‌های سنتی در سمنان

 دبیر شورای آرد و نان شهرستان سمنان گفت: با اینکه پخت نان سنتی هم اکنون فقط در روستا‌ها و برنامه‌های ویژه گردشگری رواج دارد، ولی در تمام ۸ شهرستان استان سمنان بخصوص سمنان و مهدیشهر این نان‌ها بعنوان خرید روزانه مردم با استقبال زیاد مشتریان در حال پخت و عرضه است.

به گفته آقای نجاتی، بهره گیری از آراد یارانه نوع دو با سبوس بهتر، بکارگیری شاطران و کارگران با تجربه در عمل آوری خمیر و پخت مناسب و تغییر تجهیزات تنور و ابزار پخت بر اساس روش‌های مرسوم سنتی باعث شده نان با کیفیت تولید شده مشتریانی را داشته باشد که بصورت ماهانه برای دریافت آن در نوبت هستند.

 دبیر شورای آرد و نان شهرستان سمنان گفت: نان خشکه پز سمنانی بدون نیاز به یخچال، در هوای آزاد، دور از آفتاب و رطوبت تا سه ماه قابلیت نگهداری و مصرف دارد.

این کارشناس آرد و نان معتقد است؛ متعادل سازی هزینه و زحمت فعالان نان سنتی بر اساس مشقت تولید، تامین تجهیزات و هزینه نگهداری ابزار پخت و در نظر گرفتن قیمت مواد افزدونی به این نوع نان‌ها می‌تواند در توسعه فعالیت نان‌های بدون دورریز کمک کند