افزایش ۹ درصدی اهدای خون در استان قزوین

دکتر طالبیان گفت: از ابتدای امسال تا پایان اردیبهشت ۷ هزار و ۲۷ نفر خون اهدا کردند که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته آن ۹ و دو دهم درصد بیشتر شده است.

 سهم اهدا کنندگان مستمر از این میزان ۳ هزار و ۹۸۹ نفر است.

او استان همچنین تعداد بانوان اهدا کننده خون را ۴۵۹ نفر اعلام کردو گفت: این میزان نسبت به مدت مشابه پارسال حدود ۳۱ درصد افزایش یافته است.

همچنین در این مدت ۳ هزار و ۲۱۸ واحد خون به سایراستان‌ها ارسال شده است.

او از ارسال ۳ هزار و ۸۵۸ واحد خون به بیمارستان‌های استان خبر داد و گفت: این میزان نسبت به مشابه سال گذشته آن حدود ۹ درصد کاهش یافته است.

در حال حاضر بیماران نیازمند به خون و فرآورده‌های خونی چشم انتظار سخاوت مردم نیکوکار استان در اهدای خون هستند.

به گفته طالبیان، فراورده‌های خونی مورد نیاز استان علاوه بر این سامانه، در دو مرکز خونگیری قزوین و تاکستان تهیه می‌شود.

همه شرایط بهداشتی برای حضور اهدا کننده در انتقال خون که اطمینان خاطر داشته باشد ریسک انتقال عفونت متوجه اش نیست، در استان انجام شده است.