خیز بلند سرمایه‌گذاران بومی برای خودکفایی شهرستان نیکشهر در تولید گوشت مرغ

عبدالستار سهراب گفت: با همت و تلاش جهاد کشاورزی استان و سرمایه‌گذاران بومی عملیات اجرایی ۲۰ واحد پرورش مرغ گوشتی در شهرستان آغاز شده که این واحد‌ها بین ۱۰ تا ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.

او گفت: با راه‌اندازی این ۲۰ واحد پرورش مرغ گوشتی علاوه بر ایجاد بیش از ۲۰۰ فرصت شغلی، ظرفیت تولید گوشت مرغ در شهرستان به بیش از ۳۵۰۰ تن در سال خواهد رسید و این شهرستان در تولید گوشت مرغ به خودکفایی خواهد رسید.

سهراب زهی گفت: در حال حاضر سه واحد پرورش مرغ گوشتی در شهرستان با ظرفیت ۱۶۵ هزار تن در هر دوره به فعالیت می‌پردازد که بین ۱۰ تا ۱۵ درصد مرغ گوشتی شهرستان نیکشهر را تامین می‌کنند.