رییس پلیس راهور آذربایجان غربی:
زیر ساخت های ترافیکی میاندوآب باید تقویت شوند

زیر ساخت های ترافیکی میاندوآب باید تقویت شوند

 سرهنگ حجت مشتاق در جلسه شورای ترافیک میاندوآب، گفت: خیابان های کمربندی جنوبی و بلوار شهید زنده دل میاندوآب،حادثه خیزترین نقاط شهرستان بوده و آمار بالای تصادفات و فوتی را دارند.

رییس پلیس راهور آذربایجان غربی گفت: نبود خط کشی معابر، تابلوها و علائم راهنمایی و رانندگی، تابلوهای راهنما، سرعت کاه های غیر استاندارد و غیر ضروری روند ارائه خدمات پلیس راهور در میاندوآب را با مشکل مواجه ساخته است.

او  به کیفیت رنگ های استفاده شده برای خط کشی معابر اشاره کرد و گفت: رنگ هایی که در گذشته برای خط کشی معابر استفاده شده است بی کیفیت بوده و در مدت زمان کوتاهی از بین می رود.

مشتاق گفت: برای کنترل ترافیک نیازمند نصب دوربین های ثبت تخلف در معابر پرتردد و حادثه خیز شهری هستیم و امیدواریم مجموعه شهرداری و شورای شهر همکاری لازم برای نصب دوربین ها و ایجاد اتاق کنترل ترافیکی (مانیتورینگ) را داشته باشند.