وزن‌کِشی موادغذایی بسته بندی واحد‌های تولیدی خراسان رضوی

کریم‌پور گفت: هدف از اجرای این طرح بررسی انطباق وزن اظهار شده و وزن واقعی محصولات بسته بندی در کارخانه‌های تولیدی است که محوریت این طرح محصولات صنایع غذایی استان است.

او گفت: کارشناسان از امروز دوشنبه به مدت ۱۰ روز در واحد‌های تولیدی استان حاضر می‌شوند و از محصولات تولیدی این واحد‌ها نمونه برداری می‌کنند که بازدید از مراکز تولیدی رب و کمپوت در حال انجام است.

سرپرست اداره کل استاندارد خراسان رضوی گفت: فردا و روز‌های بعد وزن کشی غلات بسته بندی، کلوچه، انواع لبنیات بسته بندی، چای، قند و دیگر اقلام تولیدی خوراکی انجام می‌شود و البته باید توجه داشت در این طرح فقط بسته‌های غذایی مبتنی بر وزن پایش می‌شود و بررسی نوشیدنی‌ها که بر اساس حجم است در مرحله بعد انجام می‌شود.

کریم پور گفت: با توجه انتشار برخی اخبار مبنی بر اختلاف حدود ۷۰۰ گرمی وزن اظهار شده و وزن واقعی در کیسه‌های آرد خبازی، بازرسی و بررسی اوزان کیسه‌های آرد خبازی در کارخانه‌های آرد نیز در این طرح قرار گرفته است.

او گفت: البته بررسی اوزان بسته‌های مواد شوینده اعم از پودر‌ها و صابون‌ها در کارخانه‌های تولیدی نیز در قالب این طرح در دستور کار اداره کل استاندارد قرار دارد و هزار و ۹۵۰ واحد تولیدی در خراسان رضوی زیرپوشش استاندارد قرار دارند که نیمی از این تعداد مربوط به صنایع غذایی هستند.