سرپرست دانشگاه پیام نور استان کردستان منصوب شد

دکتر بیات سرپرست حراست دانشگاه پیام نور، با بیان اینکه دانشگاه پیام نور دانشگاهی ترکیبی و پیشرو در عرصه آموزش‌های الکترونیکی و حضوری است گفت: این دانشگاه به سمت دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم یعنی کارآفرین، مهارت گستر و مسئولیت مدار پیش می‌رود که در این راستا توجه به ایجاد مراکز تحقیقاتی، رشد و تشکیل بانک‌های ایده و کارآفرینی ضروری می‌باشد.

او با اشاره به رشد تولید منابع علمی همچون مقالات علمی و بین المللی و کتاب‌های آموزشی در دانشگاه پیام نور گفت: گسترش دیپلماسی و ارتباطات علمی و دانشگاهی راهبرد دیگری است که توسط مجموعه مدیریتی دانشگاه پیگیری خواهد شد.

سرپرست حراست دانشگاه پیام نور گفت: تلاش در عرصه علمی برای اعتلا و پیشرفت کشور اهمیت و ضرورت دارد و در این راستا منویات مقام معظم رهبری و بیانیه گام دوم انقلاب باید نقشه راه همه ما باشد.

دکتر بیات ضمن تجلیل از تلاش‌ها و زحمات منسجم مجموعه مدیریتی، اساتید و کارکنان دانشگاه پیام نور استان کردستان برای تحقق اهداف این نهاد علمی و فرهنگی، اظهار امیدواری کرد مدیریت جدید با بهره گیری از تمامی ظرفیت‌ها و پتانسیل‌ها در جهت اعتلای دانشگاه اهتمام جدی نماید.

پیش از این دکتر یعقوب احمدی مدیریت دانشگاه پیام نور استان کردستان را بر عهده داشت.