وجود حدود ۱۲ هزار انشعاب غیر مجاز آب در مازندران

بهزاد برارزاده از وجود احتمالی ۱۰ الی ۱۲ هزار انشعاب غیر مجاز در مازندران خبر داد و گفت: شناسایی و قطع این گونه انشعابات مستلزم هزینه‌های سنگین است، اما به دلیل حفظ حقوق بیت المال و مشترکین و نیز مقابله با تنش آبی به خصوص در ایام پیک مصرف، پیمانکاران مجاز برای این منظور به کار گرفته شده اند.

۸ هزار و ۸۰۰ انشعاب غیر مجاز در شهر‌ها و روستا‌های مازندران در سه سال گذشته شناسایی و ساماندهی شدند.

به گفته برارزاده با توجه به هزینه‌های سنگین تولید و توزیع آب آشامیدنی، استفاده غیر مجاز از آب شرب تضییع حقوق شرکت و سایر مشترکین بوده که از نظر شرعی و قانونی غیر قابل پذیرش است.

او به تصویب قانون استفاده کنندگان غیر مجاز در سال ۹۶ اشاره کرد و گفت: آئین نامه اجرایی این قانون هم در سال ۹۷ ابلاغ شد در همین راستا نظام نامه انشعابات غیر مجاز در شرکت آب و فاضلاب مازندران به تصویب رسید تا از ظرفیت موجود برای مقابله با خسارات هنگفت اینگونه انشعابات استفاده شود.