دسترسی ۲۲۰۰ خانوار روستایی فریدونکنار به دفاتر آی سی تی

اسماعیل اعزی در بازدید از دفتر آی سی تی در روستای کوچک بیشه محله شهرستان فریدونکنار، گفت: با تشکیل دفتر آی سی تی در این روستا، دسترسی اهالی پنج روستا پایین نوائی محله، شیر محله، کاردگر محله، کوچک بیشه محله و نوائی محله با جمعیتی بالغ ۲۲۰۰ خانوار به خدمات دستگاه‌های اجرایی تسهیل است

او می‌گوید:صدور پروانه دفاتر پیشخوان دولت و آی سی تی روستایی با هدف ارائه خدمات دستگاه‌های اجرایی خدمات دهنده استان به دفاتر پیشخوان در راستای تحقق اهداف دولت الکترونیک، ارتقاء سلامت اداری، کاهش مراجعات مردم شهر‌ها و دستگاه‌های خدمات دهنده و جلب رضایت شهروندان می‌باشد.

به گفته اعزی وجود دفاتر آی سی تی روستایی قبل از استفاده از منافع با هدف ارائه خدمات به مردم، توسعه مناطق روستایی و در نتیجه بالا بردن سطح رفاه ورونق کسب و کار و ایجاد فرصت‌های مناسب در راستای افزایش تولید و فروش محصولات و اشتغال پایدار مردم منطقه می‌باشد.