آخرین اخبار تیم ملی فوتبال ایران/ شایعه بازگشت کی‌روش با توصیه وزیر!

تیم ملی فوتبال ایران با هدایت دراگان اسکوچیچ کروات در چارچوب یک بازی دوستانه در دوحه قطر به مصاف الجزایر رفت و با نتیجه ۲ بر یک شکست خورد.

اعضای تیم ملی امشب قرار است به تهران بازگردند.

اردوی دیگر تیم ملی به مدت هشت روز در ماه سپتامبر (شهریور) برگزار می‌شود و ملی پوشان کشورمان قرار است در این اردو ۲ بازی دوستانه برگزار کنند. حریف احتمالی تیم ملی به احتمال زیاد از آمریکای جنوبی خواهد بود، زیرا تیم‌های اروپایی و آفریقایی درگیر مسابقات قاره‌ای خودشان هستند.

در روز‌های ملی ماه نوامبرکه یک هفته قبل از مسابقات جام جهانی است، تیم ملی هیچ دیدار دوستانه‌ای نخواهد داشت و مستقیم به رقابت‌های جام جهانی می‌رود.

حمید سجادی، وزیر ورزش و جوانان پس از شکست تیم ملی مقابل با تعدادی از بازیکنان تیم صحبت کرد.

او گفت: تمام مشکلاتی را گفتید به رییس‌جمهور منتقل شده است. در هر صورت ایشان به من تکلیف کردند که خدمتتان برسیم. قصد دخالت ندارم و حتما قضاوت فنی با کادر فنی است، ولی من به عنوان یک بیننده از تلاش شما مقابل الجزایر لذت بردم. بعضی مواقع شکست و متوقف شدن لازم است.

یوز‌های ایرانی در گروه B جام جهانی ۲۰۲۲ قطر با تیم‌های انگلیس، آمریکا و ولز همگروه هستند.

بازگشت کی‌روش به نیمکت سرمربیگری

در حالی که تیم ملی فوتبال کشورمان شرایط نا مناسبی را پشت سر می گذارد و انتقاد بسیاری از کارشناسان فوتبال را همراه داشته، امروز اخباری مبنی بر دخالت ورود وزارت ورزش و جوانان به موضوعات فنی تیم ملی فوتبال و بازگردان کارلوس کی‌روش به نیمکت سرمربیگری منتشر شد.

این شایعات تا حدی پیش رفت که محسن معتمد کیا سرپرست اداره کل روابط عمومی وزارت ورزش و جوانان وادار به واکنش و تکذیب این اخبار کرد. 

معتمدکیا گفت: موضع وزارت ورزش و جوانان از ابتدا هم حمایت از تصمیمات فدراسیون فوتبال بوده و کماکان این موضع پابرجاست. وزارت ورزش و جوانان در موضوعات فنی ورودی ندارد و تنها به عنوان نقش حامی پشت سر فدراسیون‌های ورزشی از جمله فدراسیون فوتبال اس