سارق را شناسایی کنید

 به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ میکائیل قهرمان‌‌پور گفت: در پی وقوع چندین فقره سرقت به روش مسمومیت و بی‌هوشی از رانندگان خودرو‌های کامیون باری و طرح شکایت در پلیس آگاهی استان، موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان این پلیس قرار گرفت.

او گفت: سارق در میدان ۷۲ تن پس از سوار بر خودرو‌های کامیون، ابتدا خود را دانشجو معرفی و با جلب اعتماد رانندگان در طول مسیر به بهانه خرید شارژ و یا آبمیوه از مجتمع‌های بین راهی، رمز کارت بانکی راننده را حفظ کرده و در ادامه با تعارف آبمیوه و یا نسکافه حاوی مواد بیهوشی پس از مسمومیت افراد، کارت بانکی‌شان را سرقت و وجوه قابل توجهی از آن برداشت می‌کرده است.

قهرمان‌پور گفت: در ادامه با توجه به حساسیت موضوع، کارآگاهان بلافاصله با هماهنگی مقام قضایی برای دستگیری نام‌برده وارد عمل شده و متهم را با انجام اقدامات پلیسی شناسایی و دستگیر کردند.

رئیس پلیس آگاهی استان قم از دستور قضایی مبنی بر انتشار تصویر بدون پوشش متهم خبر داد و از شهروندان خواست، چنانچه از سوی این فرد مورد سرقت قرار گرفته اند برای شناسایی متهم و طرح شکایت به پلیس آگاهی استان مراجعه کنند.