برداشت گیاه روغنی کاملینا در مهاباد آغاز شد

تورج شمس برهان گفت: کشت گیاه روغنی کاملینا در زمین‌های کشاورزی مهاباد امسال به ۵۲ هکتار رسیده که پیش بینی می‌شود میانگین برداشت این محصول ۷۰۰ تا ۸۰۰ کیلوگرم در سطح هر هکتار باشد.

وی گفت: با توجه به پتانسیل برداشت حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ کیلوگرم این رقم در هکتار، درآمدی مناسبی برای کشاورزان به همراه دارد که در صورت امکان آبیاری تکمیلی در مرحله تشکیل دانه در عملکرد‌های بالاتر هم قابل برداشت است.

رئیس تولیدات گیاهی جهادکشاورزی مهاباد گفت: کاملینا از جمله گیاهان دانه روغنی مقاوم به خشکی و سرما است که در برابر آفات و بیماری‌ها از مقاومت قابل توجهی برخوردارست.

شمس برهان گفت: با توجه به جدید بودن کشت این محصول در منطقه توصیه می‌شود که کاملا با هماهنگی و نظارت کارشناسان مراکز جهاد کشاورزی تمام مراحل کاشت، داشت و برداشت این محصول انجام گیرد.