رقابت ۱۱۸ دانش آموز سیستان و بلوچستان در جشنواره نوجوان خوارزمی آغاز شد

حسنعلی میرعبدی  گفت: در این دوره از رقابت های علمی دانش آموزان استان در ۹ محور فعالیت های آزمایشگاهی، کدنویسی، ریاضی، مناظره، پژوهش، ادبیات فارسی، زبان انگلیسی، دست سازه و بازارچه با یکدیگر به رقابت می پردازند.

او گفت: همچنین فعالیت های آزمایشگاهی، کدنویسی، ریاضی،مناظره، پژوهش، ادبیات فارسی، زبان انگلیسی،دست سازه و بازارچه از محورهای این جشنواره است.

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان گفت:دانش آموزان شرکت کننده محصل در پایه‌های هفتم، هشتم و نهم هستند و ۳۲ داور، ۹ ناظر و ۹ مسوول اجرایی در این مرحله از جشنواره حضور دارند.

او  گفت: پس انجام رقابت ها و داوری در نهایت ۱۸ دانش آموز که بیشترین حد نصاب را کسب کرده باشند به مرحله کشوری راه پیدا خواهند کرد.

میرعبدی گفت: نتایج این مرحله از رقابت ۳۰ خرداد در مراسم اختتامیه مرحله استانی هشتمین دوره جشنواره نوجوان خوارزمی اعلام خواهد شد.