یزد میزبان پنجمین جشنواره تئاتر معلولین

زهرا شاه شوازی گفت: پنجمین جشنواره منطقه‌ای تئاتر ویژه افراد دارای معلولیت کویر با مشارکت بهزیستی سیستان و بلوچستان، کرمان، خراسان رضوی و خراسان جنوبی ۱۳ لغایت ۱۶ آذر امسال برای دومین بار به میزبانی یزد برگزار می‌شود.

او گفت: معلولان و برابرسازی فرصت‌ها در تمامی عرصه‌های اجتماعی، آموزشی، فرهنگی و هنری، ارتقای سطح آگاهی عمومی و تغییر نگرش منفی نسبت به افراد دارای معلولیت از محور‌های جشنواره تئاتر معلولین کویر است.

شاه شواری می‌گوید: تلفیق اجتماعی فرد معلول و کمک به مشارکت وی در جامعه، پیشگیری از تشدید معلولیت و توانمندسازی افراد دارای معلولیت، تقویت حس مسئولیت پذیری و پرورش نگرش مطلوب اجتماعی و احترام به حقوق معلولین و منزلت آنان و تشویق به آفرینش هنری از دیگر محور‌های جشنواره تئاتر معلولین کویر است.

به گفته مدیر روابط عمومی بهزیستی استان یزد این جشنواره در پنج بخش صحنه ای، خیابانی و محیطی، شورایی، کودک و نوجوان، مسابقه نمایشنامه نویسی، کارگاه آموزشی و نشست‌های تخصصی برگزار می‌شود.

او گفت: جلسات آموزشی و کارگاهی پیرامون بررسی نقش نمایش در توانبخشی افراد معلول، نمایش درمانی، کارگردانی، بازیگری، نمایش نامه نویسی، تئاترشورایی و مواردی از این دست نیز با حضور هنرمندان، کارشناسان، متخصصان و صاحب نظران از جمله برنامه‌های جانبی این جشنواره است.

شاه شوازی گفت: علاقمندان به شرکت در جشنواره تئاتر افراد دارای معلولیت کویر تا ۳۰ تیر ۱۴۰۱ می‌توانند نسبت به تکمیل فرم ثبت نام جشنواره و ارسال آثار خود به دبیرخانه جشنواره واقع در یزد، بلوار دانشجو، مجتمع اداری، خیابان شهید فیاض بخش، بهزیستی استان یزد، معاونت توانبخشی اقدام کنند.