پدر اسیر صهیونیست: اسرائیل پسرم را حتی با یک مرغ مبادله نخواهد کرد

«شعبان السید» پدر «هشام السید»، سرباز صهیونیست که هم‌اکنون اسیر جنبش حماس استT در مصاحبه‌ای ضمن انتقاد از مقامات رژیم صهیونیستی گفت آن‌ها حاضر به مبادله پسرش و آزادی او نیستند.

به گزارش خبرگزاری سما، پدر هشام السید گفت «من به خوبی می‌دانم که اسرائیل به صورت پسرم نگاه نخواهد کرد و به دنبال مبادله او حتی در ازای یک مرغ هم نیست».

 ابوعبیده، سخنگوی نظامی گردان‌های القسام شامگاه دوشنبه از وخیم بودن وضعیت سلامت یکی از اسرای صهیونیست خبر داده بود. رسانه‌های صهیونیست در ابتدا این خبر را تکذیب کردند، اما روز سه‌شنبه، گردان‌های القسام، شاخه نظامی حماس تصاویری از این سرباز صهیونیست منتشر کردند که نشان می‌داد حال خوبی ندارد.

 سخنگوی حماس روز چهارشنبه با اشاره به تعلل رژیم صهیونیستی در بستن توافق تبادل اسیران گفت: «با اینکه حماس تاکنون چند بار برای بستن توافق تبادل اسیران اعلام آمادگی کرده است، کابینه رژیم اشغالگر در این پرونده جدی نیست و حتی ضعیف‌تر از آن است که در مورد آن تصمیم‌گیری کند.» به گفته او  مقامات رژیم صهیونیستی شهروندان خود  را فریب داده و آن‌ها را گمراه می‌کنند. 

حماس چهار اسیر صهیونیست دارد که دو نفر آن‌ها سربازانی هستند که در سال ۲۰۱۴ و در جریان جنگ غزه اسیر شدند. هشام السید نیز از سال ۲۰۱۶ در اسارت است.