ملایر آماده میزبانی دوازدهمین جشنواره شیره‌پزی سنتی

داریوش صفاری گفت: امسال سطح برگزاری جشنواره شیره‌پزی سنتی باید نسبت به سال‌های گدشته ارتقا یابد.

او گفت: بسیاری از مردم، ملایر را با جشنواره شیره‌پزی می‌شناسند، با رشد جشنواره از نظر سطح کیفی، زیر ساختی و همچنین زمان برگزاری، باید شاهد رشد این جشنواره سنتی باشیم.

صفاری گفت: امسال باید از ظرفیت بخش خصوصی بیشتر استفاده شود و با برون‌سپاری جشنواره، باعث دوام و ثبات آن شود.

رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ملایر نیز از برگزاری دوازدهمین دوره جشنواره شیره‌پزی در روستای هدف گردشگری مانیزان خبر داد و گفت: نیاز است جوامع محلی در منطقه دره جوزان هماهنگی لازم را به عمل آورند.

ابراهیم جلیلی گفت: جشنواره شیره‌پزی مانیزان جز ۶۲ جشنواره ثبت شده ملی در سایت رویداد‌های وزارت میراث فرهنگی است.

او گفت: در استان همدان ۲ جشنواره ملی وجود دارد که شامل جشنواره زمستانی همدان و جشنواره شیره‌پزی ملایر با محوریت دره جوزان و روستای مانیزان است که باید باشکوه‌تر از سال‌های قبل برگزار شود.

رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ملایر یکی از مهم‌ترین چالش‌ها در برگزاری این جشنواره را افزایش زمان برگزاری جشنواره با مشارکت مردم محلی و تعریف رویداد‌های مرتبط با انگور همچون برداشت انگور، تیزاب زدن و تهیه انواع مشتقات انگور عنوان کزد.

جلیلی گفت: در این زمینه آمادگی لازم را برای آموزش و ثبت باغ‌های گردشگری کشاورزی داریم.

او گفت: رویداد‌های مختلفی در درّه جوزان ملایر در حال تعریف و اجرایی شدن است،  دفاتر خدمات مسافرتی از امروز برنامه‌ریزی لازم را برای اجرای تور‌های مرتبط در دستور کار قرار دهند.