افزایش ظرفیت تولید گوشت بوقلمون در استان کرمانشاه

شهریار قاسمی گفت : ۱۶ واحد پرورش بوقلمون صنعتی در استان کرمانشاه فعال است، از این تعداد ۱۴ واحد گوشتی با ظرفیت ۷۲ هزار و ۶۱۲ قطعه و ۲ واحد بوقلمون مولد بومی با ظرفیت چهار هزار و ۵۰۰ قطعه در حال فعالیت است.

به گفته رئیس سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه شهرستان‌های روانسر، کرمانشاه، کنگاور، سنقر، صحنه و سرپل ذهاب بیشترین واحد‌های پرورش بوقلمون استان را در اختیار دارند .