نیروهای انتظامی تا پایان مراسم عرفه حضور دارند/ احتمال ممنوعیت تردد برای روان سازی ترافیک

سردار حمید هداوند از آماده باش صد در صدی پلیس برای برقراری نظم و امنیت برای برگزاری دعای عرفه در تهران خبر داد و گفت: محل‌های برگزاری مراسم‌ پرفیض دعای عرفه توسط کلانتری‌ها شناسایی شده و همکاران من نسبت به استقرار خودرویی و پیاده در اطراف محل‌های برگزاری دعای عرفه اقدام خواهند کرد.

وی با بیان اینکه نسبت به پوشش انتظامی و تامین امنیت این مراسم اقدامات لازم انجام شده است، گفت: همچنین تدابیری برای پیشگیری از سرقت و دیگر اقدامات مجرمانه پیش‌بینی شده و امیدواریم که این مراسم در امنیت کامل برگزار شده و به پایان برسد.

به گفته جانشین رئیس پلیس تهران، حضور ماموران پلیس در اطراف محل‌های برگزاری دعای عرفه تا زمان تخلیه کامل جمعیت ادامه خواهد داشت.

هداوند ادامه داد: عوامل پلیس راهنمایی و رانندگی با استقرار در محل‌های برگزاری این مراسم‌ و نیز محورهای منتهی به محل‌های برگزاری نسبت به مدیریت و روان سازی ترافیک اقدام خواهند کرد.

وی با بیان اینکه عوامل پلیس راهور از ساعت‌ها قبل از آغاز مراسم در اطراف این محل‌ها همچون مصلی تهران حضور داشته و تا پایان مراسم نیز حضورشان ادامه خواهد داشت، گفت: از شهروندان می‌خواهم که با پلیس همراهی داشته باشند تا دچار ترافیک‌های سنگین در این زمینه نشوند.

جانشین رئیس پلیس پایتخت در پایان گفت: در حال حاضر هیچ محدودیت و ممنوعیت تردد برای برگزاری مراسم دعای عرفه در دستور کار نیست، اما ممکن است در مقاطعی برای روان‌سازی ترافیک چنین تصمیمی اتخاذ شود.