حضور ۲۰ گروه سیار دامپزشکی برای ذبح شرعی و بهداشتی دام عید قربان در استان همدان

حضور ۲۰ گروه سیار دامپزشکی برای ذبح شرعی و بهداشتی دام عید قربان در استان همدان

مدیرکل دامپزشکی استان همدان گفت: تجهیز و ساماندهی ۱۱ گروه ثابت و ۲۰ سیار با ترکیب ۲۰ دامپزشک، ۳۸ بازرس بهداشتی گوشت و ۱۷ ناظر شرعی، بر ذبح شرعی و بهداشتی دام‌های شهروندان استان در عید قربان نظارت دارند.

کارشناسان توصیه کرده اند برای جلوگیری از انتشار بیماری‌های مشترک و قابل انتقال از دام به انسان به خصوص بیماری تب هموراژیک کریمه کنگو دام‌های قربانی خود را در کشتارگاه‌های صنعتی ذبح کنند.

محمود رضا رسولی افزود: در راستای جلوگیری از مخاطرات بهداشتی و جلوگیری از انتشار بیماری‌های قابل انتقال از دام به انسان، شهروندان دام را از میادین عرضه دام زنده دارای پروانه بهداشتی تهیه و گوشت دام قربانی را حداقل ۲۴ ساعت در دمای یخچال نگهداری و سپس مصرف کنند.

رسولی می گوید: در همین راستا اداره کل دامپزشکی استان سعی دارد با تشکیل گروه‌های سیار در سطح شهرستان‌ها کشتار‌های شهروندان را به کشتارگاه‌های استان هدایت کنند.

۳۱ گروه دامپزشکی بر ذبح شرعی و بهداشتی دام عید قربان در استان همدان نظارت دارند.

او افزود: تمامی کشتارگاه‌های استان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی ابلاغی سازمان دامپزشکی کشور در روز عید قربان آمادگی لازم به منظور کشتار دام قربانی و تحویل لاشه استحصالی به متقاضیان را دارند.

شماره تماس مردمی ۱۵۱۲ برای کسب اطلاعات بیشتر و راهنمایی شهروندان و به منظور رعایت اصول بهداشتی و جلوگیری از انتشار بیماری‌های قابل انتقال از دام به انسان در روز عیدسعید قربان پاسخوی کسانی است که قربانی دارند.