وضعیت نان در اردبیل ساماندهی می شود

سید محمد اعتماد اعجازی با اشاره به وضعیت صف‌ها در نانوایی‌های اردبیل گفت: وضعیت نان در شهرستان اردبیل برای رفع دغدغه مردم ساماندهی می‌شود.

فرماندار اردبیل به تشدید نظارت‌ها اشاره کرد و گفت: ۱۳ پایگاه بسیج شبکه نظارتی برای نظارت دقیق به وضعیت نان در شهرستان ایجاد شده است که این شبکه نظارتی باید با همکاری مردم تقویت شود.

اعتماد ادامه داد: در این نظارت‌ها برخی نانوایان تخلفاتی از جمله کم فروشی، فروش غیر مجاز و احتکار آرد داشتند که این موضوع با حضور دستگاه‌های نظارتی مربوطه بررسی و ضمن تشکیل پرونده و به مراجع قانونی معرفی شدند.

او با بیان اینکه فعالیت ۱۳ نانوایی در اردبیل شبانه روزی شده است، گفت: هرچند آرد مورد نیاز نانوایی‌ها تأمین شده است اما عده‌ای سودجو در تلاش هستند تا چرخه فروش نان را گاهاً در خارج از استان به جریان بیاندازند.