آغاز مرحله هفدهم طرح آمایش اتباع خارجی در فارس

محمدعلی خادم الرسول با اشاره به اطلاعیه منتشر شده از سوی اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور، گفت: با هدف قانونمند کردن اقامت و تردد دارندگان کارت آمایش و هویت، کلیه اتباع و مهاجرین افغانستانی دارای کارت آمایش مرحله ۱۶ و اتباع عراقی دارای کارت هویت مرحله ۱۵ مقیم در استان فارس همزمان با سراسر کشور می‌توانند با رعایت پروتکل‌های بهداشتی به دفاتر خدمات، اقامت و اشتغال اتباع خارجی مربوطه مراجعه کنند و نسبت به تمدید کارت‌های مذکور اقدام کنند.

او گفت: در صورتی که خانواری سال گذشته وقایع ۴ گانه شامل تولد، فوت، ازدواج و طلاق را داشته، اما ثبت نکرده‌اند، ضرورت دارد قبل از انجام مقدمات و روال اداری تمدید کارت آمایش، سرپرست یا اعضای خانوار، برای ثبت تغییرات در سامانه به اداره اتباع خارجی مراعه کنند.

وی در ادامه گفت: با توجه به اینکه کارت‌های صادره به محل سکونت اعلامی از طرف مشمولین طرح ارسال خواهد شد، لذا ضرورت دارد افراد هنگام ثبت نام طرح آمایش و هویت، آدرس محل سکونت و کد پستی خود را بطور دقیق و کامل درج کنند.

خادم الرسول با اشاره به مدت سه ماهه این طرح، گفت: افراد مشمول این طرح باید در مدت زمان تعین شده به دفاتر خدماتی اتباع خارجی مربوطه مراجعه کنند؛ در غیراینصورت، امکان تمدید کارت‌های آمایش وجود ندارد و برابر مقررات به عنوان تبعه غیر مجاز محسوب می‌شوند.

خادم‌الرسول از اتباع خارجی و افغان‌های دارای کارت آمایش مراحل ۱۰ تا ۱۵ و اتباع عراقی دارای کارت هویت مراحل ۹ تا ۱۴ که تحت هر عنوان موفق به شرکت منظم در طرح‌های آمایش نشده‌اند درخواست کرد برای تغیین تکلیف و بررسی پرونده به اداره کل امور اتباع خارجه فارس، مراجعه کنند.