امام جمعه کرج؛
انتخاب افراد در مسئولیت‌های مختلف با معیار و شاخص لازم انجام شود

آیت الله حسینی همدانی گفت: آمریکا تلاش می‌کند برای خودش و شریک جلادش آبرو بخرد تا حضور رژیم منحوس و ارتباطش با برخی کشور‌ها را عادی جلوه دهد در حالی که حضورش چیزی جز ناامنی، بی‌ثباتی، قتل و جنایت به ارمغان نمی‌آورد.

او می گوید: کودک کشان، ترسی که از قدرت ایران دارند نمی توانند مخفی کنند. اخیراً هم با دیدن کشتی نظامی ایران در دریای سرخ جان شان به لب شان رسیده و این حضور یعنی جای اشتباه نخواهید داشت.

امام جمعه کرج درخصوص عید غدیرگفت: اصل مطلب غدیر ولایت این گنجینه بزرگ شیعه است، همه باید مسئله غدیر ولایت و امامت ائمه علیهم السلام را یکی از امانت‌های الهی بداند و آن را حفظ و از نسلی به نسل دیگر انتقال دهند.

به گفته نماینده ولی فقیه در البرز توجه به کار تشکیلاتی، منسجم و گروهی در جامعه را مهم دانست و گفت اگر هم فکری، همگامی، همدلی و همنشینی در کار‌های گروهی مورد توجه قرار گیرد نقاط قوت چند برابر می شود.