در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
ساخت خوابگاه متاهلی اولویت وزارت علوم است
ساخت خوابگاه متاهلی اولویت وزارت علوم است

محمدعلی زلفی گل گفت: دلیل توجه وزارت علوم به بحث ساخت خوابگاه‌ها و افزایش امکانات ورزشی و رفاهی دانشجویان این است که برای تمام اوقات دانشجویان باید برنامه ریزی شود.

وزیر علوم ادامه داد: اگر افزایش امکانات رفاهی برای سایر کشور‌ها مورد اهمیت نباشد و دیدگاهشان هم درست باشد؛ برای فرهنگ ایران که دارای نظام مردمی است؛ بسیار مورد تاکید است.

او افزود: قرار ندادن خوابگاه در اختیار دانشجویان باعث می‌شود تا عدالتی که نظام اسلامی ایران به دنبالش بوده است، محقق نشود.

زلفی گل بیان کرد: از همه وزارت خانه‌ها و حاکمیت کشور تقاضا دارم که اگر می‌خواهیم نسلی را تحویل جامعه دهیم که پاسخگو باشند؛ باید تلاش کنیم که خودمان هم پاسخگو باشیم و امکاناتی را برای دانشجویان محقق کنیم تا در کمال آرامش و آسایش بتوانند خوابگاه داشته باشند و از عمر خود در دانشگاه بهترین استفاده را بکنند.

وزیر علوم ادامه داد: برای ساخت خوابگاه‌ها و امکانات ورزشی عزم فرابخشی نیاز است که دولت سیزدهم بحث ساخت خوابگاه‌ها به ویژه خوابگاه‌های متاهلی را مورد توجه قرار داده است.