بخشودگی مجازات ۷ نفر از محکومان تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی

حسن پور گفت: متعاقب بررسی اولیه درخواست عفو محکومان اداره کل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی در هیأت عفو استانی و ارسال آن به سازمان متبوع، مراتب به کمیسیون عفو و بخشودگی قوه قضائیه منعکس و در نهایت با موافقت مقام معظم رهبری مجازات ۷ نفر از محکومان که اتهام آن ها قاچاق و عرضه خارج از شبکه بوده مورد عفو و بخشودگی قرار گرفتند.

او گفت: این عفو به مناسبت فرا رسیدن اعیاد سعید قربان و غدیرخم انجام شده است.

حسن پور گفت: ۴۶ میلیارد و ۸۲۲ میلیون و ۸۹۷ هزار ریال جزای نقدی این تعداد از محکومان مشمول عفو واقع شده و قرار موقوفی اجرای حکم صادر می‌شود.

مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی گفت: این محکومان برای برخورداری از مزایای عفو ۵۰ درصد از جزای نقدی خود را واریز کرده اند.

او گفت: به موجب ماده ۹۶ قانون مجازات اسلامی عفو یا تخفیف مجازات محکومان در حدود موازین اسلامی پس از پیشنهاد رئیس محترم قوه قضائیه با مقام معظم رهبری است.