۴۸ هزار تن زردآلو در شاهرود برداشت می‌شود

 نهاردانی گفت: برداشت زردآلو از سطح چهار هزار و ۸۰۰ هکتار از باغات زردآلوی شاهرود آغاز شده است.

وی با بیان اینکه سرمازدگی و طوفان در ابتدای سال جاری باعث کاهش عملکرد باغات شده است، خاطرنشان کرد: متوسط عملکرد تولید زردآلو در این شهرستان ۱۰ تن در هکتار است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود با بیان اینکه از محصولات تولیدی زردآلو حدود ۷۰ درصد آن به‌صورت تازه خوری در بازارهای این استان و استان‌های گلستان، تهران، اصفهان و مازندران مصرف می‌شود، ابراز کرد: ۳۰ درصد محصول زردآلو نیز برای فرآوری به‌صورت برگه، قیسی، مربا، کمپوت و لواشک در کارگاه‌های این شهرستان (صنعتی و خانگی) مورد استفاده قرار می‌گیرد.