اختصاص ۱۰ هزار تن قیر رایگان به چهارمحال و بختیاری در سفر ریاست‌جمهوری

آقای عبدالغنی با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۰ به ۴۳ شهر استان سهمیه قیر رایگان اختصاص پیدا کرده است، گفت: این سهمیه توسط شهرداری‌ها به سرعت در حال جذب و تبدیل به آسفالت است.

سرپرست دفتر امور شهری و شورا‌های استانداری چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: در سفر ریاست جمهوری به استان مصوبات خوبی در حوزه شهرداری‌های استان داشتیم، در مجموع ۱۰ میلیارد تومان اعتبار ماده ۵۶ برای اجرای پروژه‌های عمرانی، ۲۵ دستگاه ماشین‌آلات و ۱۰ هزار تن قیر رایگان به استان اختصاص پیدا کرد.


بیشتر بخوانید


وی با تاکید بر اینکه جذب اعتبارات ملی و استانی از سوی شهرداری‌ها در حال انجام است، افزود: طبق تاکید استاندار چهارمحال و بختیاری شهرداری‌ها باید به‌صورت برنامه‌محور به حل مسائل و مشکلات شهر‌ها در حوزه وروری و خروجی شهرها، مبلمان شهری و مدیریت ارائه خدمات ورود پیدا کنند.