هدف دولت بر کم شدن فاصله‌ها بین مردم و مسئولان است
هدف دولت بر کم شدن فاصله‌ها بین مردم و مسئولان است

حجت الاسلام والمسلمین حبیب‌الله شعبانی‌موثقی در خطبه‌های پیش از نماز جمعه گفت: اگر مدیری سنخیتی با مردمی، جهادی و انقلابی بودن ندارد الزامی به استمرار کار او نیست.

اوبا اشاره به همایش ائمه جمعه سراسر کشور و دیدار با مقام معظم رهبری و سران قوا گفت: توجه جدی به مردم و در کنار مردم بودن از نکات اصلی فرمایشات رهبری در این دیدار بود و این تاکید را همواره به مسئولان نظام هم داشته‌اند.

او گفت: رفتار پدرانه و جامع با آحاد مردم، رعایت تقوا از جانب خود ائمه جمعه و توجه به محرومان از جمله سفارش‌های مقام معظم رهبری به ائمه جمعه سراسر کشور در این دیدار بود.

امام جمعه همدان در خصوص سفر رئیس جمهور و اعضای هیأت دولت به استان گفت: مردمی بودن رئیس جمهور و دولت سیزدهم قابل تقدیر است و امیدوارم این تواضع، روحیه و در کنار مردم بودن و از نزدیک دغدغه‌ها و مشکلات مردم را شنیدن به تمامی مدیران استان هم سرایت کند.


او گفت: برخی مشکلات همانند مشکلات معیشتی و اقتصادی ربطی به استان ندارد و کل کشور گریبان‌گیر این مسائل هستند وبرخورد نامناسب یک مدیر با ارباب رجوع و از موضع بالا به مردم نگاه کردن ربطی به مشکلات کلان ندارد و در استان باید حل و فصل شود.

امام جمعه همدان سفر ریاست‌جمهوری به استان را دارای برکاتی بسیاری دانست و گفت: ۱۴ هزار میلیارد تومان اعتبار و ۱۷۰ طرح در این سفر به استان اختصاص داده شد.

امام جمعه همدان گفت: نگرانی ما بحران آب در استان است، اگر تا شهریور برخی مسائل اتفاق نیافتد وضعیت آب روشن نیست و به همین دلیل عموم مردم در مصرف آب باید رعایت کنند.

شعبانی‌موثقی موضوع مسکن را دومین مطالبه استان از رئیس‌جمهور عنوان کرد و گفت: مهمتر از همه موضوع‌ها و مصوبات مطرح شده در این سفر اجرا و پیگیری آن‌ها از سوی مسئولان است که بتوانیم همه این مصوبات و تصمیم‌ها را محقق شده ببینیم.

نماینده، ولی فقیه در استان همچنین با اشاره به فرارسیدن ماه محرم گفت: وقتی نسیم محرم و امام حسین علیه السلام در جامعه می‌وزد جامعه را زنده می‌کند، مجالس عزای اباعبدالله علیه السلام احیاگر دل‌های  افسرده است.