پلمب دو مدرسه در محمدشهر کرج+فیلم

این شهروند خبرنگار می‌گوید: درحالی که به دلیل کمبود فضای آموزشی محمدشهر از کانکس در محوطه دبستان شهید پرورش استفاده می‌شد، درهای مدرسه را جوش داده‌اند.

ظاهرا ورثه املاک مذکور مانع از ادامه کاربری آموزشی دو مدرسه شده اند.

حالا دانش‌آموزان دختر و پسر محمدشهر در بلاتکلیفی به سر می‌برند.

از آنجا که استان البرز دچار کمبود سرانه آموزشی است، احداث صد مدرسه در البرز در مصوبات سفر رئیس جمهور دولت سیزدهم به این استان قرار گرفت.

پیش‌تر رئیس کل دادگستری البرز گفته بود: پرونده‌های حقوقی این دو مدرسه مربوط به تصرف بخشی از زمین اشخاص توسط آموزش پرورش است که رای به خلع ید و قلع و قمع بنای ساخته شده در این اراضی صادر شده است.

آقای فاضلی هریکندی گفته بود: بخشی از زمین این مدارس توسط مالکین به آموزش و پرورش هبه شده بود ولی آموزش و پرورش در بخش‌های دیگر نیز اقدام به ساخت و ساز می‌کند که با طرح دعوی از سوی وراث، رای به خلع ید و قلع و قمع بنای مازاد ساخته شده صادر شد.

{$sepehr_media_16408072_400_300}