افزایش وزش باد در خراسان رضوی

مرتضی اثمری، کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی گفت:طبق تحلیل نقشه‌ها و مدل‌های هواشناسی در این مدت وزش باد به خصوص در نواحی شرقی و جنوبی استان همراه با شدت بیشتری خواهد بود که منجر به افزایش گرد و خاک، کاهش کیفیت هوا و ایجاد خسارت می‌شود و شرایطی دمایی خراسان رضوی در همین مدت کاهشی خواهد بود.

او افزود: طی شبانه روز گذشته فریمان با کمینه دمای هوای ۱۱ درجه و مه ولات با بیشینه دمای هوای ۳۹ درجه سانتی گراد به ترتیب خنک‌ترین و گرم‌ترین شهر‌های خراسان رضوی بوده اند و در همین مدت بیشترین سرعت وزش باد از شهرستان‌های تایباد و بجستان با سرعت ۶۵ کیلومتر در ساعت ثبت و گزارش شد.

کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی  ادامه داد: دمای هوای شهر مشهد طی ۲۴ساعت گذشته بین ۱۹ و ۳۳ درجه سانتیگراد در نوسان بود و پیش بینی می‌شود امروز نیز در گرم‌ترین ساعت با ۲ درجه کاهش نسبت به روز گذشته به ۳۱ و در خنک‌ترین ساعات با یک درجه کاهش به ۱۸ درجه بالای صفر برسد.