امضای تفاهم نامه همکاری جمعیت هلال احمر استان زنجان با کمیته امداد

موسوی مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان با اشاره بر اینکه ارتباط میان کمیته امداد با هلال احمر پررنگ تر از گذشته شده است و علاوه بر خدمات حمایتی – درمانی هلال احمر در اجرای طرح یاس بر اساس تفاهم‌نامه منعقده شده در سطح کشور تعامل ایجاد شده است گفت: بازخورد اجرای طرح یاس تاکنون مطلوب بوده و رسالت اصلی جمعیت هلال احمر در مقوله آموزش برای خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد محقق می‌شود.

او افزود:اجرای طرح حمایتی - درمانی از سال گذشته با کمک هلال احمر آغاز و در این طرح پرداخت هزینه‌های درمانی و دارویی برای مددجویان کمیته امداد انجام شده که این خدمات امسال نیز در حال ارائه است.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان ادامه داد: درصدی از پرداختی‌های این طرح برای مددجویان کمیته امداد در سطح استان زنجان انجام شده و جامعه هدف و نیازمندان از خدمات حمایتی – درمانی هلال احمر بهره‌مند شده‌اند.

موسوی افزود: امسال نیز در سطح استان زنجان پرداخت هزینه‌های درمانی برای افراد کم برخوردار و نیازمند انجام می‌شود.او ادامه داد: هلال احمر در زنجان درمانگاه، مرکز جامع توانبخشی تخصصی، دندان‌پزشکی و داروخانه دارد که در شهرستان‌های خرم‌دره و طارم مرکز توانبخشی فعال است.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: چنانچه خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد استان از خدمات این مراکز استفاده کنند نیازی به پرداخت هزینه و ارائه فاکتور نخواهد بود.

موسوی ادامه داد: آموزش‌هایی در سطح استان زنجان ارائه می شود که بخش قابل توجهی از آن برای خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد بوده و این مهم یکی از اولویت‌های هلال احمر است.

او افزود: کلاس‌های پیشگیری قبل از درمان و اولویت بر درمان که یکی از اصول اساسی است و آمادگی انجام آن به صورت پایلوت در استان زنجان وجود دارد.

همچنین مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه زنجان افزود: هلال احمر در بخش‌های مهارت، حمایت، مشارکت و هدایت در عمل خود را نشان داده است.

نصیری ادامه داد: باید برنامه‌ریزی برای آینده جمعیت هلال احمر و کمیته امداد در تحقق درآمدهای داخلی در راستای خودکفایی داشته باشیم که این مهم در هلال احمر انجام شده است.

او گفت:حوزه نمایندگی‌های ولی فقیه در امور فرهنگی و‌ سایر بخش‌ها آماده همکاری و تعامل با کمیته امداد است.