بهره‌گیری از ظرفیت‌ها برای کاهش آسیب‌های کرونا در سال تحصیلی جدید

محمدخلیل عسکری در جمع کارکنان اداره آموزش وپرورش لامرد گفت: با شروع سال تحصیلی، امسال باید خانواده‌ها و دانش اموزان و معلمان کمترین دغدغه را در خصوص مدارس و کلاس‌های درس داشته باشند بنابراین تلاش داریم از همه ظرفیت‌های موجود برای تحقق این مسئله استفاده کنیم.

او هدف اصلی از سفر خود را مساله سازماندهی و ساماندهی نیروی انسانی در سطح استان عنوان کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش فارس گفت: مهر امسال پس از دو سال کرونا قرار است مدارس حضوری باشند و طبیعتا، چون اسیب‌هایی در دوران کرونا داشتیم اکنون باید با جدیت با شناسایی این مشکلات و آسیب‌ها به حل ان‌ها بپردازیم.

عسکری در بخشی دیگر از سخنان خود با نام بردن از برخی چهره‌های فرهنگی شهرستان لامرد گفت: فعالیت‌های این افراد در سطح کشور و استان تاثیرات مهم و اساسی داشته است.

عسکری به عنوان مثال با اشاره به خدمات مرحوم حیاتی از نمایندگان اسبق این شهرستان گفت: فعالیت این مرحوم در زمان مسئولیت نمایندگی مجلس در احیای معاونت پرورشی دراموزش و پرورش از تصمیمات ملی بود که ثمرات آن همچنان باقی است.