زعفران با نام تجاری قائنات غیر استاندارد است

در پی انتشار ویدئویی در فضای مجازی درباره اختلاط برآده‌های آهن در فرآورده زعفران، سازمان ملی استاندارد ایران اعلام کرد: زعفران با نام تجاری قائنات، غیر استاندارد بوده و مورد تایید سازمان ملی استاندارد نیست.

سازمان ملی استاندارد ایران زعفران را در زمره استاندارد‌های اجباری قرار داده و همواره به کیفیت آن نظارت لازم را اعمال می‌کند.

سازمان ملی استاندارد از مصرف کنندگان درخواست کرد برای اطمینان از محصول خریداری شده، کد ده رقمی درج شده در زیر نشان استاندارد را به شماره ۱۰۰۰۱۵۱۷ پیامک و از اعتبار و اصالت پروانه نشان استاندارد اطمینان حاصل کنند و در صورت مشاهده هرگونه مغایرت مراتب را به ادارات کل استاندارد استان‌ها، سامانه ۱۵۱۷ یا پورتال سازمان ملی استاندارد ایران به نشانی www.isiri.gov.ir اعلام تا اقدام قانونی لازم به عمل آید.