مهر امسال
۲ واحد دانشگاهی در بشرویه و سرایان پذیرش دانشجو دارند

اوحدی گفت: با پیگیری‌های رئیس دانشگاه پیام نور کشور و مسئولان استانی و با تصویب شورای ساماندهی دانشگاه و تأیید شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دو واحد دانشگاه پیام نور در شهرستان‌های بشرویه و سرایان از موضوع ادغام خارج و مجدد احیا شده و ادامه فعالیت خواهند داشت.

او با بیان اینکه این موضوع در اصلاحیه دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری امسال نیز قرار گرفته است، افزود: داوطلبان می‌توانند در دفترچه اصلاحیه کنکور سراسری، این واحد‌های دانشگاهی را برای ادامه تحصیلات از مهر امسال  انتخاب کرده و از مزایای تحصیل در دانشگاه پیام نور به عنوان بزرگترین دانشگاه دولتی کشور بهره‌مند شوند.

اوحدی ادامه داد: با توجه به شرایط دانشجو امکان برگزاری کلاس‌ها و امتحانات در شهر محل سکونت افراد نیز فراهم شده تا دانشجویان هیچ دغدغه‌ای به جز تحصیل نداشته باشند.