بستری ۱۵ بیمار جدید مبتلا به کرونا در مراکز درمانی اردبیل

علی محمدیان گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته، ۲۶۴ نفر به بیمارستان‌ها و ۱۶۶ نفر به مراکز بهداشتی بصورت سرپایی مراجعه داشته و ۱۵ بیمار در مراکز درمانی استان بستری شدند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل می‌گوید: در حال حاضر ۶۲ بیمار بدلیل ابتلا به کووید۱۹ بستری هستند که از این تعداد ۱۲ بیمار در بخش ICU کرونا بستری بوده و ۱۹ بیمار پس از بهبودی مرخص شده اند و متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته، یک فوتی بدلیل کرونا در استان ثبت شده است.

محمدیان گفت: از عموم هم استانی‌ها درخواست می‌شود از عادی انگاری بیماری خودداری کنند و دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت کرده و استفاده از ماسک را فراموش نکنند.

او می‌گوید: افرادیکه بیش از ۶ ماه از آخرین دوز واکسن کرونا آن‌ها گذشته است حتما جهت تزریق واکسن به مراکز تزریق واکسن مراجعه نمایند.