بررسی سیل بند‌ها و تامین آب کشاورزی شهرستان راور

حجت الاسلام  ابراهیم حمیدی در جمع بندی سفر یک روزه خود به شهرستان راور گفت: با توجه به گزارش‌های رسیده از شهرستان راور درباره مشکلات حوزه کشاورزی این شهرستان بررسی‌های لازم انجام شد و تلاش می‌شود با پیگیری‌های استانی، ضمن بهبود وضعیت سیل بند‌های این شهرستان در زمینه استفاده بهینه از روان آب‌ها و بهبود کیفیت آب کشاورزی نیز مدیریت لازم اعمال گردد.

وی به وجود مشکلات مربوط به تامین نیروی انسانی مورد نیاز کارگاه‌های فرش بافی آستان قدس رضوی در راور نیز اشاره و بیان کرد: باید پیش بینی‌هایی برای افزایش مشارکت بافندگان در این شهرستان انجام شود تا این هنر و صنعت مهم و فرهنگی این شهرستان حفظ گردد.

نماینده عالی قوه قضاییه در استان کرمان گفت: تاکید براین است که با توجه به خشکسالی‌ها از ظرفیت روان آب‌ها به نحو بهینه استفاده شود و بخش خصوصی نیز در این زمینه آمادگی لازم برای همکاری را دارد و دولت هم باید به این حوزه ورود کند.

حجت الاسلام حمیدی با اشاره به احداث کلینیک در فضای یک هزار و ۵۰۰ متر فضای بیمارستانی براساس استاندارد‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، عنوان کرد: روند اجرایی این کلینیک ۱۰۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و تاکنون برای احداث این کلینیک ۲۰۰ میلیارد ریال از سوی خیر هزینه شده است و باید دولت کمک کند تجهیزات لازم در اختیار این واحد درمانی قرار گیرد.

وی تاکید کرد: توسعه زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی در راور با توجه به موقعیت جغرافیایی این شهرستان که در مسیر عبور زائران مشهد مقدس قرار دارد از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.