کلاهبرداران سایبری در کمین زائران اربعین حسینی

سرهنگ سید مهدی عمران فر گفت: بر اساس اعلام سازمان حج و زیارت، یکی از شروط حضور در پیاده روی اربعین نام نویسی در سامانه سماح است.

او افزود: باتوجه به این موضوع، مجرمان سایبری با سوء استفاده از این مناسبت به طراحی و معرفی سامانه‌های جعلی با هدف هدایت کاربران به درگاه‌های جعلی و برداشت غیر مجاز از حساب آن‌ها اقدام می‌کنند.

سرهنگ عمران فر می‌گوید: برخی افراد سودجو با ارسال پیامک، تبلیغات گسترده در فضای مجازی و معرفی تعدادی سایت‌های جعلی در خصوص ثبت‌نام کاروان‌های پیاده‌روی اربعین حسینی، با هزینه کم قصد کلاهبرداری از شهروندان را دارند، بنابراین شهروندان باید مراقب باشند.

سرپرست پلیس فتا کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: پرداخت هزینه بیمه متقاضیان فقط از طریق سامانه سماح به نشانی samah.haj.ir قابل پرداخت است، بنابراین از پرداخت و واریز وجه در سایت‌های متفرقه یا لینک‌های ناشناس خودداری شود.

او افزود: مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا نیز به صورت ۲۴ ساعته به نشانی www.cyberpolice.ir آماده دریافت گزارش‌های شهروندان در فضای مجازی است.