دانش آموزان ما باید توان تحلیلی از اقتصاد کشور و جهان داشته باشند

خاندوزی وزیر اقتصاد در سی و ششمین دوره اجلاس مدیران و روسای آموزش و پرورش گفت: نظام آموزشی مابیش از آن که دستورالعمل‌های بلند مدت را پیگیری کنند، و به رشد کشور کمک کند تنها به موضوعات نه چندان مهمی که همیشه در کشور بوده است توجه می‌کنند.

دانش آموزان ما اکنون توان تحلیلی از چشم انداز‌های اقتصادی کشور و جهان ندارند و نمی‌توانند نقش آفرینی ویژه‌ای انجام دهند. همین موضوع باعث شده که حل کردن این نیاز در خانواده‌ها به جای آموزش و پرورش از نهاد‌های دیگر تامین می‌شود. متاسفانه آموزش و پرورش در این مسیر مرجعیت را از دست داده است.

او گفت: اگر بخواهیم مرجعیت را به آموزش و پرورش برگردانیم، به عنوان وزارت اقتصاد آماده ایم در حوزه سواد اقتصادی و سواد مالی به آموزش و پرورش کمک کنیم، تا درنهایت عنصر کلیدی که معلمان ما هستند و همچنین دانش آموزان به تناسب نیاز‌های خود بتوانند، در این مسیر نیاز‌های خود و کشور را تامین کنند.

او ادامه داد: در حوزه مسائل کاری آموزش و پرورش و وزارت اقتصاد کار‌های بزرگی انجام شده و فکر‌های خوبی برای آینده این دو وزارت خانه دیدیه شه است.

او گفت:از پشتیبانی‌های خود برای انجام شدن فعالیت‌های بزرگ آموزش و پرورش دریغ نخواهیم کرد. بزرگترین سرمایه هر کشور نیروی انسانی است که ما باید خود را در این حوزه تجهیز کنیم.