
ند پرایس در نشست مطبوعاتی امروز (دوشنبه) خود مدعی شد: «مذاکرات ماهها به سبب ایران تعطیل شد.»
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا همچنین در ادامه ادعاهای خود گفت: «ما رویکرد مثبتی را نسبت به مذاکرات با ایران در پیش گرفتیم. همچنان مسائل باقی ماندهای در مذاکرات با ایران وجود دارد که بایستی آنها را بررسی کرد.»
او گفت: «پس از پایان مشورتها و گفتگوهایمان با شرکایمان، به ایران پاسخ خواهیم داد. ما در سریعترین شکل ممکن تلاش میکنیم تا بتوانیم پاسخ مناسبی به ایران بدهیم.»
ند پرایس در ادامه افزود: «ما به برنامه هستهای ایران به چشم چالشی برای امنیت ملی [مان] نگاه میکنیم. ما همچنان بر این باوریم که دیپلماسی، بهترین راه تعامل با پرونده هستهای ایران است. ما با اسرائیل در خصوص مذاکرات برجام در تماس هستیم. مشورتهای داخلی و خارجی را در خصوص توافق هستهای با ایران به انجام خواهیم رساند.»
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا همچنین مدعی شد تحقیقاتی که آژانس بین المللی انرژی اتمی به انجام میرساند، سیاسی نبوده؛ بلکه جزء مسائل اساسی است و گفت: «ایران بایستی به پرسشهای آژانس بین المللی انرژی اتمی پاسخ دهد و موضع ما در این باره تغییر نخواهد کرد.»
اظهارات ند پرایس در خصوص تحقیقات آژانس بین المللی انرژی اتمی در حالی بیان شد که ساعاتی پیش رافائل گروسی، مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی بار دیگر ادعاها علیه برنامه هستهای کشورمان را تکرار کرد. گروسی مدعی شد: «تاکنون ایران به ما توضیحات فنی در خصوص منشأ بسیاری از آثار اورانیوم کشف شده از تأسیسات هسته ای را نداده است.»