۳۰ هزار نفر در نوبت عضویت در صندوق اعتباری هنر هستند

سید مجید پوراحمدی با اشاره به اینکه ۵٠ هزار نفر در نوبت عضویت در صندوق اعتباری هنر قرار داشتند، گفت: تعیین تکلیف ۲٠ هزار نفر از این افراد انجام شده است.

او افزود: تقویت صندوق اعتباری هنر، مورد تاکید وزیر فرهنگ و ارشاد بوده و در این رابطه کار‌هایی اجرایی می‌شود.

پوراحمدی به شکل گیری سیاست‌های حمایتی اشاره کرد و ادامه داد: عدالت فرهنگی با توزیع در همه مناطق از هدفگذاری‌های شکل گرفته است.

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر با اشاره به شیوع کرونا و آسیب‌های جدی به کسب و کار‌های فرهنگی_ هنری، گفت: بسیاری از ظرفیت‌های این بخش با شیوع این بیماری با مشکل‌های مختلف مواجهه شد و به سمت تعطیلی رفت.

این مقام مسئول می‌گوید: با توسعه ظرفیت‌ها، ۲۱ پروژه در حوزه اقتصاد هنر آماده شده و طرح‌های توجیهی نیز فراهم و با رویکرد عدالت فرهنگی اجرایی خواهد شد.

او با بیان اینکه به مدت یک سال فرآیند بررسی ثبت نام‌ها اجرایی نشده بود، اضافه کرد: تعطیلی‌ها سبب فشردگی بررسی‌ها شد که افزایش تعداد نیرو‌ها برای بررسی و تأیید وضعیت در دستورکار قرار گرفت.

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه دولت تا ۱۵ میلیون برای هر عضو صندوق هزینه می‌کند، افزود: تلاش کردیم هنرمندان اصلی را عضو کنیم.

پوراحمدی بر حمایت از اعضای صندوق هنر تاکید کرد و ادامه داد: در قالب «طرح جوان» ۵٠٠ نفر از اعضایی که فرزند آوری داشته اند، با مبلغ ۵ میلیون تومان حمایت شده و این طرح ادامه خواهد داشت.