راه‌اندازی واحد تغلیظ گاز پالایشگاه سرخس ۵۵ میلیون دلار عاید کشور کرد

حسن نوری‌زاده روز یکشنبه با اشاره به افتتاح طرح‌های هفته دولت در این شهرستان خاطر نشان کرد: طرح تغلیظ گاز پالایشگاه شهید هاشمی‌نژاد سرخس، مهم‌ترین پروژه هفته دولت در این شهرستان است که با هزینه ۴۲۰ میلیارد ریال در سال گذشته آغاز شد و در هفته دولت بهره‌برداری می‌شود.

وی کاهش آلایندگی هوا و کسب درآمد‌های مضاعف را از ویژگی‌های افتتاح واحد تغلیظ این پالایشگاه برشمرد و تصریح کرد: از این پس محیط زیست شهرستان کمتر آلوده می‌شود، چرا که قبلا گاز‌های مازاد به داخل فلر (مشعل پالایشگاه) می‌رفت و می‌سوخت که آلودگی زیادی داشت؛ اما اکنون این گاز‌ها استحصال شده و محصولات جدیدی با آن‌ها تولید می‌شود.

سرپرست فرمانداری سرخس بیان داشت: با اجرای پروژه تغلیظ، گاز خروجی از مشعل پالایشگاه به میزان ۶۰ درصد کاهش یافته است و از سوی دیگر با استحصال گاز‌های مازاد و تولید محصولات جدید، حدود ۵۵ میلیون دلار در سال سود نصیب کشورمان خواهد شد.

وی اضافه کرد: این پروژه توسط شرکت‌های دانش‌بنیان طراحی و اجرا شد که پس از نام‌گذاری سال جدید اتفاق مثبتی بوده است.

وی اظهار داشت: همزمان با هفته دولت ۵۶ طرح عمرانی و خدماتی با هزار و ۲۰ میلیارد ریال اعتبار در این شهرستان به بهره برداری می‌رسد.

نوری زاده افزود: عملیات اجرایی ۱۵ طرح دیگر در سرخس با اعتبار ۶۰ میلیارد ریال در هفته دولت آغاز می‌شود.