فضا سازی برای پارک ۱۱ هزار خودرو شخصی زائران اربعین حسینی پایانه مرزی تمرچین

 حجت‌اله غلامعلی دبیر کمیته زیر ساخت ستاد مرکزی اربعین حسینی (ع) کشور و معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان غربی در بازدید از آخرین اقدامات و آماده سازی مسیر و محوطه پایانه مرزی تمرچین برای پذیرایی و تردد  زائران اربعین حسینی (ع) ضمن تقدیر و تشکر از مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بابت اقدامات انجام گرفته از زحمات شبانه روزی راهداران و پرسنل این اداره کل جهت فراهم نمودن شرایط ایمن و راحت برای تردد زائرین اربعین حسینی تقدیر کردند.

پیمان آرامون مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان غربی در حاشیه این بازدید گفت: با همکاری تیر پارک‌های مستقر در مجاورت پایانه مرزی تمرچین برای پارک ۱۱ هزار خودرو شخصی با تمام امکانات رفاهی از جمله سرویس‌های بهداشتی، وضو خانه، نمازخانه، محل موقت استراحت و اتاق شیر مادر فضا سازی شده است.

وی گفت: ایجاد جاده جایگزین برای تردد در شرایط اضطراری و ترافیک سنگین یکی دیگر از اقدامات انجام گرفته برای تردد ایمن و راحت زائران اربعین حسینی (ع) بوده است.

آرامون ادامه داد: ۵۰ میلیارد ریال هزینه برای داخل محوطه پایانه مرزی تمرچین جهت آسایش و رفاه زائران اربعین حسینی (ع) هزینه شده که از اقدامات مهم می‌توان به نصب ۱۵ گیت مسافری با تمامی امکانات شبکه‌ای و کامپیوتری، نصب داربست‌های رنگی برای مسیر تردد و خروج زائران، نوسازی سرویس‌های بهداشتی و نصب ۲۴ چشمه سرویس بهداشتی جدید و خط کشی داخل محوطه اشاره کرد.

 وی از اقدامات شاخص خارج از محوطه پایانه مرزی تمرچین و محور‌های منتهی به این پایانه مرزی جهت تردد امن و آسایش زائران اربعین حسینی (ع) به شانه سازی محور‌ها، خط کشی محور‌ها، تعمیر گاردریل، نصب نیوجرسی و تامین روشنایی مسیر اشاره کرد و افزود: ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار طی سه هفته اخیر برای پروژه‌های ایمن سازی و راهداری مسیر‌های منتهی به پایانه مرزی تمرچین هزینه شده است.

 پیمان آرامون تاکید کرد: بالغ بر ۲۵۰ نفر از پرسنل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان غربی بصورت شبانه روزی در تلاش هستند تا پایانه مرزی تمرچین میزبان خوبی برای زائران آقا اباعبدالله الحسین (ع) باشد.